Skip til hoved indholdet
EN DE
    Hjem Billetter & priser Billetter og kort Valgbillet

Valgbillet

Gratis bus, letbane eller flextur til Europa-Parlamentsvalget.

Når du skal sætte dit X ved det kommende Europa-Parlamentsvalg den 9. juni, er FynBus klar med et tilbud om at hjælpe dig gratis frem og tilbage til dit valgsted.

Det betyder, at du med en valgbillet gratis kan hoppe på alle regional-, lokal- og bybusser, letbane eller tage en Flextur, når du skal ind og afgive din stemme, og den gratis kørsel gælder begge veje på valgdagen.

For dig der har periodekort (pendlerkort, rejsekort med pendler kombi, Ungdomskort, Pensionistkort Fyn Rundt, Langelandskortet) vil ordningen ikke have nogen betydning, og der vil i henhold til FynBus’ rejseregler ikke være mulighed for refusion.

Sådan gør du

I appen RejseBillet kan alle personer over 18 år "købe" en valgbillet med en gyldighed på 30 minutter.

Billetten kan ”købes” mellem kl. 08.30 og 20.30 den 9. juni, og den er gyldig i både busser og letbane på Fyn og Langeland.

Man skal være fyldt 18 år og stemmeberettiget for at kunne købe billetten, og du skal fremvise ID ved kontrol.

Billetten kan findes i appen fra den 7. juni, men vil først være gyldig den 9. juni.

Du kan også få en gratis valgbillet, når du stiger på bussen. Du viser blot dit valgkort til chaufføren, og herefter får du udleveret en valgbillet, som gælder retur i bussen.

Du kan også få udleveret en valgbillet på et af vores salgssteder langs letbanen. Her kan du ved fremvisning af dit valgkort få udleveret en valgbillet til at køre retur på.

Se hvor du finder et salgssted her.

Du kan også benytte dig af en gratis Flextur, hvis din bopælskommune har denne ordning.
Du bestiller flexturen på 63 11 22 55 - tryk 1, og du skal huske at gøre opmærksom på, at du skal køres til et valgsted.

Flexturen gælder kun fra din hjemmeadresse og til dit valgsted og retur igen. Du skal bestille både ud- og hjemtur, samt oplyse valgsted.

Selvbetjeningen kan ikke benyttes til valgkørsel. Du skal vise dit valgkort til chaufføren på udturen. Du kan bestille din flextur fra den 27. maj 2024.

Alle borgere, der er tilmeldt Handicapkørsel, kan køre gratis tur/retur til et valgsted. Kørslen bestilles på 63112255, tryk 1. Husk at gøre opmærksom på, at du skal køres til et valgsted.

Kontaktinformation

FynBus Kundecenter

Dannebrogsgade 10

5000 Odense C

Kontakt os

Åbningstider

Det med småt