Skip til hoved indholdet
EN DE

Hvem er vi?

FynBus blev stiftet den 1. januar 2007 som et offentligt § 60-selskab ud fra loven om trafikselskaber. Selskabet ejes af Region Syddanmark og kommunerne på Fyn og Langeland.

    Hjem Om FynBus Hvem er vi?

Trafikselskabet FynBus

FynBus' ejere beslutter rammerne for, hvordan busserne skal køre. FynBus rådgiver ejerne om, hvordan buskørslen kan planlægges bedst muligt og laver køreplanerne. Regionen og kommunerne bestiller de ruter, de ønsker hos FynBus. Passagerindtægterne dækker kun en del af den samlede udgift, og den ejer, der har bestilt en rute, betaler resten af udgifterne.

Selve buskørslen sendes i udbud. Den entreprenør, der vinder et udbud, udfører kørslen med sine egne busser og chauffører.

Udover buskørsel, koordinerer FynBus også Flextrafik, som blandt andet omfatter handicapkørsel (omfatter også blinde og svagtseende), elevkørsel, aktivitets- og genoptræningskørsel, siddende patientbefordring, lægekørsel mv.

FynBus er ledet af en bestyrelse, der består af repræsentanter for ejerne, dvs. Region Syddanmark og de 9 kommuner på Fyn og Langeland.

Kontaktinformation

FynBus Kundecenter

Dannebrogsgade 10

5000 Odense C

Kontakt os

Åbningstider

Det med småt