Skip til hoved indholdet
EN DE

FynBus i tal

Her på siden kan du finde en række rapporter for økonomi, passagerer, kundetilfredshed og forsinkelser.

    Hjem Om FynBus FynBus i tal

FynBus flytter dagligt ca. 30.000 passagerer fra a til b. Det bliver til ca. 11 millioner på årsbasis. Den mest anvendte billettype er Rejsekort (personligt, flex og anonymt), med ca. 2,7 mio. rejser om året. Dernæst kommer enkeltbilletter på mobilen med 2,5 mio. rejser, stærkt efterfulgt af Ungdomskortet med 1,3 mio. rejser.

Kundecenteret og Trafikvagten besvarer ca. 29.000 opkald om året og Kundecenteret har ca. 19.000 besøgende på årsbasis. Derudover håndterer FynBus samlet 6.000 skriftlige henvendelser fra kunderne om året.

Samlet fordelt på Regional-, lokal- og bybusser er der ca. 2.400 busafgange på en alm. hverdag. De køres af entreprenørernes busflåde, der samlet tæller godt 300 busser. Mellem 800-850 chauffører er ansat hos entreprenørerne. De er med til at få passagererne sikkert frem til de mere end 4.100 aktive stoppesteder på Fyn og Langeland.

FynBus' Flextrafik håndterer ca. 330 visiterede kørsler og 175 flexture på en alm. hverdag. På en sådan hverdag, er der ca. 200 flexbiler på gaden. 

Alle tallene giver et samlet indtryk af vores indsats. Derudover kommer bussen til tiden og kundetilfredsheden er høj. Dyk endnu mere ned i tallene, der beskriver FynBus' arbejde med den kollektive trafik på Fyn og Langeland herunder.

Kontaktinformation

FynBus Kundecenter

Dannebrogsgade 10

5000 Odense C

Kontakt os

Åbningstider

Det med småt