Fynbus.dk benytter cookies for at forbedre din oplevelse.

Klik her for at læse mere  
    Kontakt osOm FynBus
Dansk
Deutsch
English
Udskriv

Gør dig synlig


Husker du at gøre dig synlig i trafikken, når det er mørkt udenfor?

For FynBus og for vores mange chauffører er det vigtigt at passe på de bløde trafikanter, og det gælder både dig, der venter på bussen, men også dig, der færdes til fods eller er på cykel i trafikken sammen med de mange busser.

Vi opfordrer derfor alle til at gøre sig synlig, når de færdes i mørket, så hjælper du os med at passe på dig.

3 gode råd til at gøre dig synlig ved stoppestedet
Venter du på bussen på et mørkt stoppested, så er det meget vigtigt, at du som kunde gør dig synlig ved stoppestedet, så vi ikke risikerer at køre forbi dig, fordi vi ikke kan se dig. Her er 3 råd til, hvordan du kan gøre dig synlig:

 1. Brug dit refleksetui fra dit buskort til at signalere til chaufføren.
 2. Brug lyset på din telefon til at signalere til chaufføren.
 3. Tag en refleksvest på og vink til chaufføren.

Med disse 3 råd er vi alle på vej mod en bedre og mere sikker bustur.

FynBus´ fotokonkurrence "Sådan gør jeg mig synlig..."
FynBus’ fotokonkurrence går ud på, at du med et flot billede viser os, hvordan du gør dig synlig i trafikken. Det kan være, du ifører dig kulørt tøj, bruger cykellygter eller måske noget helt andet?

Der er mange muligheder, og du skal vise os, hvad netop du gør for at gøre dig synlig i trafikken.

Hos FynBus ved vi nemlig, at det er ekstremt vigtigt, at vi alle tænker over at gøre os synlige i trafikken – især om efteråret og om vinteren. Det er vigtigt for vores alles trafiksikkerhed, men også for dine chancer for at blive set af chaufførerne, så du er sikker på at komme med bussen.

Ønsker du at deltage i fotokonkurrence med mere end ét billede, så kan vi med glæde fortælle, at der ingen begrænsninger er på, hvor mange billeder du må indsende. Du kan dog kune vinde én gang. Præmierne er sponsoreret af GF Fonden.

Vi glæder os til at se alle jeres fine billede!

Konkurrencebetingelser

 • Præmier

  Blandt alle modtagne billeder trækker vi, på alle hverdage i uge 43, lod om et sæt cykellygter (værdi 300 kroner). Cykellygterne er sponsoreret af GF Fonden.

  Hvorfor cykellygter?
  Fordi FynBus generelt har fokus på synlighed, og det handler ikke kun om de kunder, der skal med bussen, men også om de mange bløde trafikanter, og særligt børn, der færdes i trafikken sammen med de store busser.

 • Udvælgelse af vindere

  De fem vinderbilleder bliver fundet ved lodtrækning. Man kan kun vinde én gang.

 • Konkurrenceperiode

  Du kan sende dit/dine billede til os fra mandag d. 7. oktober til og med torsdag d. 24. oktober kl. 23.59. Billeder modtaget efter deadline er ikke med i konkurrencen.

 • Offentliggørelse af vindere

  Alle vinderbilleder bliver offentliggjort på FynBus’ Facebook- og Instagramside fra mandag til fredag i uge 43.

 • Indsendelse af billeder

  Du skal sende dit billede til konkurrence@fynbus.dk. Sammen med billedet skal du oplyse dit navn, alder og adresse, så vi har mulighed for at sende præmien til dig, hvis du bliver udtrukket som en af de heldige fem vindere.

  Du skal oplyse din alder, da du skal have dine forældres samtykke til, at du deltager i konkurrencen, hvis du er under 18 år. Så tag en snak med dine forældre inden du deltager i konkurrencen.

 • Overdragelse af billeder til FynBus

  Det er et ufravigeligt krav, at rettighederne til de indsendte billeder overgår til FynBus, når billederne er afsendt. FynBus har herefter ret til at redigere i billederne eller bruge dem i deres helhed i markedsføringsøjemed. Vinderbillederne bliver vist på FynBus Facebook- og Instagramside.

 • Facebookkonkurrence

  Denne konkurrence er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook.

  Har i spørgsmål til konkurrence, skal i være meget velkommen til at skrive til FynBus på konkurrence@fynbus.dk.