Skip til hoved indholdet
EN DE
    Hjem Om FynBus Presse og kommunikation Presse

Presse

FynBus' presserum henvender sig til journalister og andre, der på anden vis arbejder professionelt med trafikselskabet. Vi lægger vægt på at svare hurtigt og præcist ved henvendelser til FynBus.

Pressekontakt

Martin Krogh, Kommunikationschef
Tlf.: 3067 1162
E-mail: mbk@fynbus.dk

Morten Pors, Kommunikationskonsulent
Tlf.: 3059 8438 
E-mail: mlp@fynbus.dk

Louise Nielsen, Kommunikationskonsulent
Tlf.: 3067 1165
E-mail: lhn@fynbus.dk

Hjalte Elkrog, Kommunikationskonsulent
Tlf.: 2194 3931
E-mail: han@fynbus.dk

Pressefotos

Vi har lagt en række billeder tilgængelige for pressen. Så har du brug for et billede til din artikel om FynBus så kig i vores pressefotos nedenfor.

FAQ til pressen

Du er altid velkommen til at komme ud og køre med vores busser. 

Der er dog nogle opmærksomhedspunkter som det er godt at kende til: 

  • Kontakt os om ønsket rute og afgang, gerne senest dagen forinden, så har vi mulighed for at orientere chauffør og busentreprenør, inden jeres påstigning.
  • Vi vil gerne, hvis muligt, planlægge optagelser/interviews uden for den værste myldretid, omkørsler eller ruteændringer. 
  • Du skal indløse rejsehjemmel på lige fod med almindelige passagerer.
  • Optagelser og interviews skal naturligvis foregå med respekt for passagererne.
  • Chaufførerne udtaler sig ikke til pressen, og må ikke forstyrres i sit arbejde.

Nej. FynBus udbyder al kørsel. Det betyder, at den busentreprenør, der giver det bedste bud på at udfører kørslen vinder. Det er altså entreprenøren, der ansætter chauffører og har ansvaret for kørslen ift. det udbud der er vundet. 

Under vores Køreplaner & trafikinfo, kan du se hvilken entreprenør, der står for kørslen i pågældende område på Fyn og Langeland. 

 

FynBus er ejet af de 9 kommuner på Fyn og Langeland samt Region Syddanmark. Alle ejere stiller med en repræsentant som en naturlig del af FynBus bestyrelse.

Region Syddanmark, kommunerne på Fyn og Langeland samt staten er alle med til at fiansiere FynBus. Derudover er billetindtægterne en væsentlig del af vores finansielle midler, til at opretholde busdriften på Fyn og Langeland. Du er velkommen til at dykke ned i vores regnskaber, hvor et samlet overblik over indtægterne kan findes.

Hvis du har brug for at sammenligne trafikselskaberne i Danmark, henviser vi til Trafikstyrelsens hjemmeside, hvor tallene er opgjort sammenligneligt. 

Priserne på FynBus produkter fastsættes ud fra Trafikstyrelsens takstloft, som hvert år fastsættes ud fra, hvor meget almindelige priser er steget. Loftet betyder at priserne i den kollektive trafik ikke må stige udover dette. 

Sammen med de andre trafikselskaber i Danmark, beslutter FynBus, hvor priserne skal ligge og hvor meget de forskellige produkter skal koste. Den endelige stigning på FynBus produkter vedtages af FynBus' bestyrelse.

Kontaktinformation

FynBus Kundecenter

Dannebrogsgade 10

5000 Odense C

Kontakt os

Åbningstider

Det med småt