Skip til hoved indholdet
EN DE
    Hjem Om FynBus Presse og kommunikation Nyheder Nu dækker rejsegarantien også leje af cykel og elløbehjul samt kørsel i egen bil

Nu dækker rejsegarantien også leje af cykel og elløbehjul samt kørsel i egen bil

Med virkning fra 1. maj er du og alle andre passagerer lidt bedre stillet, hvis bussen eller letbanen er mere end 20 minutter forsinket. FynBus udvider nemlig rejsegarantien.

Forestil dig, at din bus- eller letbaneafgang er forsinket eller aflyst - og du er i fare for at komme for sent til din aftale. Heldigvis holder der en ledig Donkey Republic-lejecykel lige ved busstoppestedet/stationen. Du låser cyklen op - og når frem til din aftale i rette tid.

Men hvad med din udgift til cykelleje? Den kan du nu få refunderet.

Med virkning fra 1. maj er du og alle andre passagerer lidt bedre stillet, hvis bussen eller letbanen er mere end 20 minutter forsinket. FynBus udvider nemlig rejsegarantien, så det nu også er muligt at få refunderet udgifter til leje af cykel - foruden leje af elløbehjul samt kørsel i egen/privat bil.

Der er tale om udvidelse af FynBus' eksisterende rejsegaranti, hvor du hidtil har haft mulighed for at rekvirere en taxi og få udgiften refunderet, hvis betingelserne for rejsegarantien er opfyldte. Taxi-muligheden gælder stadig (op til maks. 350 kr.), men i mange tilfælde vil andre transportalternativer være mindst lige så effektive.

Du kan læse mere om FynBus' rejsegaranti her.

Kontaktinformation

FynBus Kundecenter

Dannebrogsgade 10

5000 Odense C

Kontakt os

Åbningstider

Det med småt