Skip til hoved indholdet
EN DE
    Hjem Om FynBus Presse og kommunikation Nyheder FynBus udvider opladningsmulighederne for el-flexbiler i Odense

FynBus udvider opladningsmulighederne for el-flexbiler i Odense

FynBus og Keolis har indgået et partnerskab, der muliggør opladning af el-Flexbiler ved Keolis' anlæg i Odense. Aftalen styrker infrastrukturen for elbiler under Flextrafik i området.

Med den nye mulighed tilbyder Keolis en del af deres ladestandere til Flextrafiks el-Flexbiler. Typisk oplades busserne om natten, hvilket frigiver ladestandere i dagtimerne, mens busserne er ude på de odenseanske veje.

Initiativet er et led i en fortsat grøn omstilling, som også finder sted blandt bilerne hos Flextrafik. Flextrafik oplever af vognmændene i større grad har interesse for at erhverve sig nulemissionsbiller og der er også kommet flere elbiler til den seneste tid. Derfor giver det god mening at udnytte den tilgængelige ladekapacitet, når den står til rådighed og på den måde understøtte udviklingen.

Opladning KUN for Flexbiler
Nu har el-flexbilejere adgang til opladning ved fem ladestandere, hvor op til 10 biler kan tilsluttes samtidigt. Ladestanderne er markeret tydeligt med et 'Flextrafik'-skilt i umiddelbar nærhed. Opladningen fungerer på samme måde som ved almindelige offentligt tilgængelige ladestandere og kræver brug af en E.ON-løsning/ladebrik.

Ladestanderne er tilgængelige i pladsens åbningstid på hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00 og kan kun benyttes af vognmænd og chauffører, der kører Flextrafik.

Mens Flexbilens opladning finder sted, har besøgende mulighed for at anvende Keolis' kantine samt toiletter på anlægget.

FynBus og Keolis ser frem til at styrke samarbejdet og fortsætte med at tilbyde bæredygtige transportløsninger i Odense og dets omegn.

Kontaktinformation

FynBus Kundecenter

Dannebrogsgade 10

5000 Odense C

Kontakt os

Åbningstider

Det med småt