danish   german   United Kingdom Kontakt osOm FynBus
danishDansk
germanyDeutsch
united kingdomsEnglish
Udskriv

Gratis busser i Svendborg


Svendborg kommune har besluttet, at bybusserne i Svendborg fortsat vil være gratis på lørdage, søndage og helligdage i hele 2023.

Det betyder, at du ikke skal checke ind med dit rejsekort eller købe billet, når du vil med bybusserne i Svendborg (Rute 230, 240-241 og 250) om lørdagen og søndagen.

Bybusserne er også gratis på helligdage, hvor busserne kører efter lørdags- eller søndagskøreplanen.

Man skal stadig have billet for at køre med de regionale busser.

Skifter du fra tog eller regionalbus, så husk at checke dit rejsekort ud i toget eller regionalbussen. Glemmer du det, har du stadig mulighed for at checke ud i bybusserne. Alle check-ind kortlæsere i bybusserne vil være indstillet til check ud.


Hvorfor er det ikke gratis at køre med regionalbusserne (rute 930-932) i Svendborg?
Svendborg Kommune har besluttet at gøre bybusserne gratis i weekenden. Det er Region Syddanmark, der finansierer regionalbusserne, og de er ikke med i ordningen.

Hvad gør man, hvis man har købt billet alligevel – fx via FynBus app?
Man kan kontakte FynBus kundecenter via fynbus.dk/skrivtilos for at få refunderet sin billet. Husk at oplyse telefonnummeret eller e-mail, der er brugt til købet

Hvilke billetter kan man få refunderet?
Du kan kun få refunderet billetter til bybus-rejser i Svendborg, hvis du er kommet til at købe alligevel.
Billetter til rejser med tog eller regionalbus, eller til rejser, der ikke udelukkende er til bybusrejser i Svendborg (zone 2203) kan ikke refunderes.