Fynbus.dk benytter cookies for at forbedre din oplevelse.

Klik her for at læse mere  
    Kontakt osOm FynBus
Dansk
Deutsch
English
Udskriv
22. maj 2015

FynBus underskriver aftale med rejsekort

FynBus’ direktør Carsten Hyldborg har i dag underskrevet den endelige aftale om FynBus’ tilslutning til rejsekort.

Beslutningen om at indføre rejsekortet på Fyn blev taget af FynBus’ bestyrelse i oktober 2014, men på grund af forhandlinger om en ændring af finansieringsmodellen, blev aftalens indgåelse udsat til nu.

Aftalen om Rejsekort betyder, at FynBus skal sige farvel til det nuværende elektroniske billetsystem, som FynBus har haft siden 2003, og dermed også tage afsked med fx turkortet og det populære KVIKkort.

Resultatet er dog, at det nu bliver nemmere for kunderne at rejse. Fremadrettet skal kunderne nemlig kun benytte ét kort, hvad enten de skal med bus eller tog i hele Danmark. Der skal heller ikke løses tillægsbillet, hvis rejsen pludselig ændres eller forlænges.

”Vi glæder os rigtig meget til at få rejsekort i alle vores busser, og føler os overbevist om, at det er det mest fornuftige for kunderne. Selvom der både har været sagt og skrevet meget negativt om rejsekortet, er vi sikre på, at det er en god løsning at være med på. Med over 50 millioner årlige rejser opfatter vi rejsekort som et godt og stabilt produkt. Rejsekort har fortsat enkelte børnesygdomme, men dem er der lagt en plan for at løse. Den endelige underskrift på aftalen betyder, at vi nu for alvor kan komme i gang med at sikre, at overgangen til rejsekort bliver så nem som overhovedet muligt for kunderne”, fortæller direktør Carsten Hyldborg.

Ifølge den nuværende tidsplan for implementering af rejsekortet i FynBus vil de første kunder kunne benytte kortet på udvalgte strækninger fra starten af 2016, mens de øvrige kunder må vente til efter sommerferien 2016 med at benytte rejsekortet i de øvrige busser.

FynBus på Facebook


Hvis du vil have nyheder og trafikinformation, kan du finde os på Facebook.

Vi sidder også klar til at svare på dine spørgsmål.

Nyhedsbrev


Få sidste nyt fra FynBus i din indbakke - fx information om køreplaner, gode tilbud og relevant viden.

Vi sender nyhedsbrevet via e-mail til dig ca. 4-6 gange om året.

Du kan altid framelde nyhedsbrevet, når du ikke har brug for det længere.


Tilmeld dig nyhedsbrevet