Fynbus.dk benytter cookies for at forbedre din oplevelse.

Klik her for at læse mere  
    Kontakt osOm FynBus
Dansk
Deutsch
English
Udskriv

Nyheder


 • 5. august: Busserne flytter tilbage til OBC
  Når vi skifter køreplaner for bybusserne i Odense og de regionale ruter 5. august, flytter busserne fra de midlertidige holdepladser ved Kongens Have tilbage til selve OBC.
 • Smil smitter - God Bustur
  I morges satte FynBus fokus på den gode bustur under temaet ”Smil smitter – god bustur”. Igennem det sidste halve år har vi hos FynBus arbejdet med projektet ”10 bud om den gode bustur”. Vi har spurgt vores kunder og chaufførerne om, hvad de selv kan gøre for, at begge parter får en så god bustur som overhovedet muligt. Det viser sig, at smil smitter.
 • Busserne kører fortsat til tiden
  Der er mange myter i den kollektive trafik. Én af de tilbagevendende myter er, at busserne altid er forsinkede og derfor ikke er til at stole på. FynBus’ nyeste rettidighedsmålinger viser dog, at der ikke er hold i disse myter, da busserne i stor udstrækning kører til tiden.
 • Samlet fokus på kundernes oplevelse i den kollektive trafik
  Fremover bliver passagererne i bus, tog og metro hørt i en fælles årlig passagertilfredshedsanalyse, hvor kundernes oplevelse er i centrum for hele deres rejse på tværs af de forskellige transportformer.
 • Bussen venter på dig
  Hos FynBus sætter vi nu fokus på en bedre kommunikation busserne imellem. Det betyder, at der allerede i dag bliver arbejdet med automatisk korrespondancesikring, der skal sikre vores kunder, at busserne venter på hinanden på udvalgte steder, så rejsen bliver så gnidningsfri som overhovedet muligt fra start til slut.

FynBus på Facebook


Hvis du vil have nyheder og trafikinformation, kan du finde os på Facebook.

Vi sidder også klar til at svare på dine spørgsmål.

Nyhedsbrev


Få sidste nyt fra FynBus i din indbakke - fx information om køreplaner, gode tilbud og relevant viden.

Vi sender nyhedsbrevet via e-mail til dig ca. 4-6 gange om året.

Du kan altid framelde nyhedsbrevet, når du ikke har brug for det længere.


Tilmeld dig nyhedsbrevet