danish   german   United Kingdom Kontakt osOm FynBus
danishDansk
germanyDeutsch
united kingdomsEnglish
Udskriv
24. november 2023

FynBus tilbyder ikke længere trykte køreplaner

Som det sidste trafikselskab i Danmark stopper FynBus nu med at trykke køreplaner. De nuværende trykte køreplaner forsvinder fra alle fynske busser fra 14. januar 2024.

Brug rejseplanen
Har du været vant til at orientere dig om din busafgang i en trykt køreplan, anbefaler vi, at du i stedet bruger rejseplanen.

Rejseplanen tilbyder nemlig en mere præcis køreplan, da den altid er opdateret.

Når du laver en søgning i rejseplanen, får du samtidig information om der er god plads i bussen på den afgang, du vil med, om bussen er forsinket, eller om der evt. er en omkørsel på ruten.

Print din egen køreplan
Ønsker du fortsat at have en fysisk køreplan med i tasken, har du mulighed for at hente køreplanerne fra FynBus’ hjemmeside ned til din computer, hvorfra du kan printe dem.

Har du ikke adgang til egen computer og printer, kan du besøge FynBus’ kundecenter, hvor personalet vil hjælpe dig med at printe køreplanen.

Bor du langt fra kundecenteret, kan du også ringe til FynBus’ kundeservice på 6311 2200 (tast 2), hvor personalet så vil hjælpe med at printe køreplanen og sende den til dig med posten.

Besparelse på en halv million kroner årligt
FynBus er af vores ejerkreds blevet bedt om at sikre balance i de administrative omkostninger, herunder en budgetreduktion på 2 %.

En del af besparelserne er fundet ved, at FynBus har taget en beslutning om, at buskøreplanerne fremover ikke trykkes. FynBus forventer at spare ca. en halv million kroner årligt ved at afskaffe de trykte køreplaner samt reducere deres årlige forbrug af papir med ca. 4,5 ton.

FynBus på Facebook


Hvis du vil have nyheder og trafikinformation, kan du finde os på Facebook.

Vi sidder også klar til at svare på dine spørgsmål.

Nyhedsbrev


Få sidste nyt fra FynBus i din indbakke - fx information om køreplaner, gode tilbud og relevant viden.

Vi sender nyhedsbrevet via e-mail til dig ca. 4-6 gange om året.

Du kan altid framelde nyhedsbrevet, når du ikke har brug for det længere.


Tilmeld dig nyhedsbrevet