danish   german   United Kingdom Kontakt osOm FynBus
danishDansk
germanyDeutsch
united kingdomsEnglish
Udskriv

Vind et maleri


Konkurrencevilkår

Fyn har nogle af de smukkeste landskaber, og mange af disse kan man nyde på 1. klasse fra bussens sæde i ro og mag, og vi vil gerne åbne fynboernes øjne for de mange andre muligheder, der er med bussen end blot at komme til og fra fx arbejde.

Hvad skal jeg gøre for at deltage?
Du skal tage et billede af den flotte udsigt på din rute. Billedet skal du uploade i kommentarfeltet på konkurrenceopslaget på FynBus Facebookside. Er du den heldige vinder, får du chancen for at få foreviget dit foto som maleri.

Hvem kan deltage?
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år.

Du deltager i konkurrencen ved at tage et billede af landskabet på din busrute på Fyn og fortælle, hvilken bus du har været med og hvor på busruten billedet er taget. Hvis dit billede indeholder personer, skal du have et samtykke fra personen til at tage og dele billedet.

Man kan kun deltage med 1 billede. Så vælg det bedste.

Ansatte hos FynBus, Kunstmuseum Brandts i Odense, Faaborg Museum i Faaborg eller Johannes Larsen Museet i Kerteminde samt deres nærmeste familie kan ikke deltage.

Hvornår løber konkurrencen fra og til?
Konkurrencen løber 1. – 30. september 2021

Præmie
Præmien er at få sit foto foreviget på et lærred af kunstmaler Ole Vedby.
Præmien har en værdi af 3000 kr.
Præmien kan ikke veksles til kontanter. Den er indkomstskattepligtig, og du skal selv huske at indberette gevinsten til SKAT.

Kunstmaler Ole Vedby
Fynsk maler, der i mange år har arbejdet med landskabet som motiv i sine malerier. Linjernes forløb over lærredet, farvernes samklang og ikke mindst lyset spiller en stor rolle i Ole Vedbys malerier, som blandt mange andre udstillingssteder er blevet vist på Johannes Larsen Museet i Kerteminde.

Ole Vedby foretrækker ofte at stå i naturen og male direkte foran motivet, da skiftende vejrlig og solens vandring giver billedet en sum af mange indtryk.

”At male ud fra et foto er en helt anden proces, som fordrer, at man har en klar malerisk ide for øje, da man ellers risikerer, at maleriet blot bliver en kopi af fotografiet”, fortæller Ole Vedby, der glæder sig til opgaven.

Ole Vedby er uddannet på Det Fynske Kunstakademi og medlem af kunstnergruppen Landmalerne. Han står bag det store vægmaleri på Vikingemuseet Ladby.

Hvordan findes vinderen og hvornår?
Det flotteste foto bliver udvalgt på baggrund af en subjektiv vurdering af juryen. Juryen består af repræsentanter fra de tre kunstmuseer, FynBus samt maleren. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at FynBus må dele dit billede og offentliggøre dit navn, hvis du bliver den heldige vinder af hovedpræmien. Vinderen udpeges i uge 40.

Hvordan offentliggøres vinderen?
Vinderen kontaktes direkte via Facebook og offentliggøres på FynBus Facebookside. Vinderen får overrakt sit maleri efter aftale med kunstmaleren, når denne har færdiggjort maleriet.

Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af eller associeret med Facebook. FynBus gør opmærksom på, at konkurrencen er en del af FynBus´ markedsføring.

FynBus på Facebook


Har du brug for hjælp, kan du også finde os på Facebook.

Vi svarer på spørgsmål, og du kan få trafikinformation og nyheder.

Kundeservice på telefonen


Hvis der er noget, du ikke kan finde svar på, så er du velkommen til at ringe til os.

6311 2200

Skriv til os


Har du ris, ros eller noget, du gerne vil have svar på?

Så skriv endelig til os.

Skriv til FynBus