danish   german   United Kingdom Kontakt osOm FynBus
danishDansk
germanyDeutsch
united kingdomsEnglish
Udskriv

Udbud af specialkørsel for Odense Kommune


18.11.2013

Alle de indkomne tilbud i forbindelse med Udbud af specialkørsel for Odense Kommune er nu gennemgået.

Vinderliste

________________________________________________________

Specialkørsel udbydes af FynBus Flextrafik og omfatter i dette udbud specialkørsel for Odense kommune.

Gennem udbud og drift af Flextrafik ønsker FynBus, med størst mulig fleksibilitet og effektivitet, at tilbyde behovstyret offentlig servicetrafik og at varetage kørselsopgaver for sine ejere i kommuner og regioner.

Udbuddet følger EU-reglerne på området. Vi annoncerer udbuddet via TED og på FynBus hjemmeside, hvor der vil være link til udbudsmaterialet.

I udbudsbetingelserne kan man læse om udbudsgrundlaget, dvs. hvilke geografiske områder og kørselsordninger, der er omfattet af udbuddet, tilbudsfrister, driftsstart, kørselsomfang m.v. I betingelserne defineres også krav til materiel, drift og meget mere.

FynBus har ret til at fremsende ændringer og tilføjelser til udbudsmaterialet indtil 6 dage før tilbudsfristens udløb. Eventuelle ændringer vil blive fremsendt til den e-mail-adresse tilbudsgiver oplyser ved tilmelding på udbudshjemmesiden.

Tilbudsfristen for dette udbud er 5. november 2013 kl. 12.00

Se udbudsmaterialet her

Bemærk: Spørgsmål til selve udbudsmaterialets indhold - samt tolkning af dette - kan stilles frem til den 22. oktober 2013 og KUN skriftligt via udbudshjemmesiden.


Spørgsmål til ovenstående kan rettes til Michael Dydensborg på mid@fynbus.dk.