Rejsekort kommer til Fyn

Rejsekort er kommet til Fyn pr 15. januar
Alle andre kort udfases

Få dit kort Hvad koster det? Se korttyper

Født med 5 fynske fordele

Alle FynBus-kort samlet i ét kort

Alle FynBus-kort samlet i ét kort

Med dit nye rejsekort er det ikke længere nødvendigt med forskellige billetter til bus og tog. Nu er det hele samlet i ét kort.
Dit nye rejsekort er tanket op med 50 kr

Vi dækker kortgebyr på periodekort

Det koster 50 kroner et bestille et rejsekort. Frem til 31. maj dækker vi dette gebyr, hvis du bestiller et rejsekortet som periodekort (pendler kombi eller pendlerkort). Du får automatisk de 50 kroner igen, enten tanket op på dit rejsekort eller udbetalt til din Nem-konto
Som aktiv FynBus-kundestarter du med rabat

Du starter med rabat

Bestiller du et rejsekort personligt eller flex, vil du få rabat den første måned, du rejser på dit nye kort.
Du kan rejse på Fyn og i resten af Danmark

Du kan rejse på Fyn og i resten af Danmark

Nu kan du rejse med bussen fra Assens, hoppe på toget til København og videre med metroen - alt sammen på det samme kort. Nemlig dit nye rejsekort.
Det er billigere end en kontantbillet

Det er billigere end en kontantbillet

I de fynske busser vil det altid være billigere at rejse på dit rejsekort fremfor at købe en kontantbillet.

Video om bestilling af Rejsekort

Ved du hvordan du skal bestille rejsekort? Se videoen om bestilling og find det kort der passer bedst til dine behov.

Oftest stillede spørgsmål

Rejsekort er et billetsystem baseret på et chipkort, der kan bruges i bus, tog og metro. Rejsekort samler landets forskellige trafikselskaber, takstområder, billetsystemer og rabatordninger i ét fælles system, der gør det nemmere at bruge kollektiv trafik.

Når rejsekort kommer til Fyn d. 15. januar 2017, har alle i Danmark let adgang til ét billetsystem, der kan bruges til kollektiv trafik i hele landet. Du kan for eksempel tage bussen fra Assens til Odense, hoppe på toget til København, og tage metroen til lufthavnen uden at skulle bekymre dig om billetter, hvis bare du har dit rejsekort.
Rejsekort gør det lettere for dig at være kunde hos FynBus og bruger af kollektiv trafik. Du skal ikke længere sørge for, at du har en billet til et bestemt antal zoner. Med et rejsekort skal du checke ind i bussen, når din rejse begynder og checke ud igen, når din rejse er forbi. Rejsekort finder selv ud af, hvor mange zoner du har rejst og sørger automatisk for, at du får den rabat, du har ret til. Jo mere du rejser på dit rejsekort, jo større rabat optjener du. Med et rejsekort kan du rejse med bus, tog og metro i hele Danmark.
På nuværende tidspunkt er der fem forskellige typer af rejsekort:

Rejsekort personligt: Koster 50 kr. i anskaffelse - herefter betaler du kun for dine rejser.
Rejsekort flex: Koster 50 kr. i anskaffelse - herefter betaler du kun for dine rejser.
Rejsekort anonymt: Koster 80 kr. i anskaffelse - herefter betaler du kun for dine rejser.
Pendler kombi*: Koster 50 kr. i anskaffelse – herefter betaler du kun for din faste periode, samt evt. beløb til rejser udenfor dit faste område.
Pendlerkort*: Koster 50 kr. i anskaffelse – herefter betaler du kun for din faste periode.

* Bestiller du et pendler kombi eller pendlerkort i perioden 1. april til 31. maj, så refunderer FynBus de 50 kr., du betaler i kortgebyr. Ved pendler kombi sættes de 50 kr. ind på dit rejsekort, så du kan rejse for dem udenfor dit faste område. Ved pendlerkort udbetales de 50 kr. på din Nem-konto.

Prisberegner

Er du i tvivl om hvilket rejsekort, der passer bedst til dit rejsebehov?
Så prøv vores prisberegner og se, hvordan du kan rejse billigst.

Hvilket kort har du nu?

Fra 1. april kan du bestille rejsekort som periodekort. Læs mere om de to slags periodekort her.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig FynBus’ nyhedsbrev, så holder vi dig informeret om, hvornår du kan bestille dit rejsekort med rabat, hvordan du bestiller det rigtige produkt til netop dig, hvornår dit nuværende FynBus-kort udløber og meget andet. Tilmeld dig her

Har du brug for hjælp?

Du kan altid få hjælp ved at ringe til rejsekort kundecenter på 7011 3333. Vi tager telefonen mellem 8 og 18 på alle hverdage og mellem 10-15 om lørdagen. Du kan også skrive til os på rejsekort@fynbus.dk Se ofte stillede spørgsmål