Fynbus.dk benytter cookies for at forbedre din oplevelse.

Klik her for at læse mere  
    Kontakt osOm FynBus
Dansk
Deutsch
English
Udskriv

Gruppebillet


Gruppebillet
I kan købe en gruppebillet, hvis I er mindst 15 betalende personer. Gruppebilletter kan kun købes sammen med pladsreservation. Med en gruppebillet sparer I 50 % i forhold til prisen på en kontantbillet. Ved gruppebilletter gælder reglen om gratis børn ikke.

Pladsreservationen betaler ikke for jeres gruppebillet. Den skal I betale med fx en rekvisition. Hele gruppen skal stå på ved samme stoppested. Møder I op til en anden afgang, end den I har bestilt plads til, gælder pladsreservationen ikke længere.
Husk at reservere plads her, hvis I er mange.


Straksgruppebillet
Straksgruppebilletten gælder til en gruppe på minimum 8 betalende personer. Med en straksgruppebillet får I samme rabat som på et 10-turskort. Når I køber en straksgruppebillet, gælder reglen om, at hver betalende voksen må tage 2 børn under 12 år gratis med. Hvert betalende barn må gratis tage 1 barn under 12 år med.


Storkunde-KVIKkort
I kan også benytte jer af Storkunde-KVIKkort, hvis I er op til 30 betalende personer. Med et Storkunde-KVIKkort slipper I for papirarbejde, og I bliver faktureret over institutionens EAN-nummer. Læs mere om Storkunde-KVIKkort.
Husk at reservere plads her, hvis I er mange.

Dagplejere, børnehuse og skoler på Fyn
Skal du rejse med en gruppe fra en skole eller en børneinstitution, er det nu gratis at rejse uden for myldretiden. Læs mere om tilbuddet her.

Hvor mange zoner er der, og hvordan rejser jeg billigst?


Hvis du vil se, hvad en rejse koster, så prøv vores prisberegner.

Hvad koster din rejse?

Selvbetjening på nettet


Vil du bestille periodekort eller KVIKkort, eller holde øje med dit forbrug?

Hvis du mister kortet, kan du også afmelde det her.

Kortsalg.dk

Ungdomskort.dk


Få styr på alt, hvad der har med dit Ungdomskort at gøre.

Ungdomskort.dk