Fynbus.dk benytter cookies for at forbedre din oplevelse.

Klik her for at læse mere  
    Kontakt osOm FynBus
Dansk
Deutsch
English
Udskriv
28. marts 2017

FynBus forlænger brug af KVIKkort, værdikort og turkort i busserne

PRESSEMEDDELELSE

FynBus forlænger brug af KVIKkort, værdikort og turkort i busserne

Det er ikke gået så hurtigt med at få kunderne over på rejsekort, som FynBus havde forventet, og derfor har FynBus besluttet sig for at forlænge fristen for brug af KVIKkort, værdikort og turkort i busserne.

Fristen var oprindelige sat til fredag den 31. marts, men er nu forlænget til onsdag den 31. maj 2017. Derfor får fynboerne ekstra to måneder til at få bestilt sig et rejsekort.

Det er hensynet til kunderne, der ligger til grund for beslutningen.

”Vi ønsker, at så mange kunder som muligt får anskaffet sig et rejsekort, men vores tal viser desværre, at der fortsat er mange kunder, der ikke har bestilt kortet. Vi tror på at det skyldes at folk har glemt det, og derfor giver vi dem en chance mere. Hellere det en masse dårlige sager, hvis vores kunder i næste uge oplever, at de pludselig ikke længere kan bruge deres kort”, udtaler kommunikationschef Martin Krogh fra FynBus.

Den 31. maj er det definitivt slut

Den 1. juni påbegynder FynBus afmonteringen af det gamle billetudstyr i busserne, så den 31. maj er definitivt sidste chance for at bippe med sit KVIKkort i FynBus’ busser.


Officielle fynske rejsekort-datoer
Den 31. marts er sidste mulighed for at eksisterende aktive kunder kan bestille et rejsekort og få sat 50 kroner ind på kortet. Pr. 1. april kan man fortsat bestille rejsekort, men man får ikke 50 kroner længere.

  • Den 31. maj er sidste mulighed for at benytte KVIKkort, turkort eller værdikort i FynBus’ busser. Den 1. juni begynder afmonteringen af de gamle billetmaskiner i FynBus’ busser.

  • Den 31. maj er sidste mulighed for at benytte storkunde-KVIKkort i FynBus’ busser. Den 1. juni begynder afmonteringen af de gamle billetmaskiner i FynBus’ busser.
  • Den 31. maj er sidste mulighed for at benytte FynBus’ periodekort i FynBus’ busser. Den 1. juni begynder afmonteringen af de gamle billetmaskiner i FynBus’ busser.

  • Efter den 31. maj vil det fortsat være muligt at benytte skolekort og ungdomskort da disse udfases senere. Ligeledes vil eksisterende kort, der har udløb efter 31. maj ikke blive skiftet før udløb. Mere information herom følger.

FynBus på Facebook


Hvis du vil have nyheder og trafikinformation, kan du finde os på Facebook.

Vi sidder også klar til at svare på dine spørgsmål.

Nyhedsbrev


Få sidste nyt fra FynBus i din indbakke - fx information om køreplaner, gode tilbud og relevant viden.

Vi sender nyhedsbrevet via e-mail til dig ca. 4-6 gange om året.

Du kan altid framelde nyhedsbrevet, når du ikke har brug for det længere.


Tilmeld dig nyhedsbrevet