Fynbus.dk benytter cookies for at forbedre din oplevelse.

Klik her for at læse mere  
    Kontakt osOm FynBus
Dansk
Deutsch
English
Udskriv
21. marts 2017

Tide Bus og Bergholdt deler lokalbuskørsel på Fyn


PRESSEMEDDELELSE

Tide Bus og Bergholdt deler lokalbuskørsel på Fyn

Lokalbuskørslen i Kerteminde, Middelfart og Faaborg-Midtfyn Kommune har netop været udbudt af FynBus, og det blev Tide Bus Danmark A/S og Bergholdt.dk A/S, der skal stille med busser og chauffører fra 1. august 2017.

Buskørslen i de tre kommuner var udbudt samlet af FynBus, men delt op i tre pakker. Det var muligt at afgive et samlet bud, eller byde på enkelte pakker.

Resultatet blev, at Tide Bus Danmark A/S vandt pakkerne, der indeholder buskørslen i Kerteminde og Middelfart, mens Bergholdt.dk A/S gav det bedste bud på pakken, der indeholder buskørslen i Faaborg-Midtfyn Kommune.

De to busselskaber bytter dermed to af kommunerne, da det i dag er Tide Bus, der kører busserne i Middelfart og Faaborg-Midtfyn, mens Bergholdt kører busserne i Kerteminde Kommune.

De to busselskaber er dermed allerede godt kendt på Fyn og Langeland, hvor de også har kørsel flere andre steder. Blandt andet er det Tide Bus, der kører de regionale ruter på det meste af Fyn.

Lokalbuskontrakterne løber frem til august 2023, med mulighed for forlængelse på 2 x 1 år. Den samlede kontraktsum for buskørslen i alle tre kommuner er på 323 millioner kroner, hvis FynBus udnytter hele kontraktperioden.

I Kerteminde og Middelfart skal Tide Bus stille med henholdsvis 10 og 12 busser. De 12 busser, der skal køre i Middelfart bliver helt fabriksnye busser, der lever op til den meget miljøvenlige Euronorm 6.

I Faaborg- Midtfyn stiller Bergholdt med 39 busser, hvoraf de 8 er minibusser.

FynBus på Facebook


Hvis du vil have nyheder og trafikinformation, kan du finde os på Facebook.

Vi sidder også klar til at svare på dine spørgsmål.

Nyhedsbrev


Få sidste nyt fra FynBus i din indbakke - fx information om køreplaner, gode tilbud og relevant viden.

Vi sender nyhedsbrevet via e-mail til dig ca. 4-6 gange om året.

Du kan altid framelde nyhedsbrevet, når du ikke har brug for det længere.


Tilmeld dig nyhedsbrevet