Fynbus.dk benytter cookies for at forbedre din oplevelse.

Klik her for at læse mere  
    Kontakt osOm FynBus
Dansk
Deutsch
English
Udskriv
25. januar 2017

Mange busser får nye køreplaner 19. februar

Den 19. februar skifter FynBus køreplaner for mange busruter. I Odense vil mange regionale ruter komme hurtigere gennem byen ved kun at stoppe ved udvalgte stoppesteder.

Det er de regionale ruter på hele Fyn, bybusserne i Odense og Svendborg, nogle lokale ruter i Assens Kommune og enkelte uddannelsesruter (808U, 810U og 818U), der får nye køreplaner i denne omgang.

De kommende køreplaner kan allerede nu findes her på FynBus.dk og Rejseplanen.


De største ændringer er i Odense

Da busserne stadig i høj grad er påvirket af letbanearbejdet og den pressede trafik i Odense, tager FynBus nye midler i brug for at få de regionale busser hurtigere frem.

De vil fremover kun stoppe ved udvalgte stoppesteder i det indre Odense, så rejsende mellem OBC og de øvrige byer på Fyn kan komme hurtigere gennem Odense.

Bybusserne i Odense vil stadig stoppe ved alle stoppesteder, og mange af ruterne har fået mere tid til at køre de enkelte afgange – mængden af letbanearbejde vil nemlig være stigende i den kommende tid.

Desuden flyttes regionalrute 110-111 tilbage til Frederiksgade og Hjallesevej, da den trafikale situation i Frederiksgade er forbedret. Det betyder også, at passagerer på denne rute kommer hurtigere frem.


Små ændringer i Svendborg by

I Svendborg sker der kun mindre justeringer på rute 240-241, da busserne nu vil køre til og fra Tankefuld ad den nye adgangsvej. Der er ingen ændringer på rute 230 og 250.

Svendborggenserne vil ligesom resten af fynboerne opleve, at der er mindre justeringer på de regionale ruter.


Sene eftermiddagsafgange lukkes i Assens

Assens Kommune har besluttet at nedlægge den sene eftermiddagsafgang på lokalruterne 265, 266, 267, 433, 693, 751 og 753, da kun få passagerer har benyttet disse afgange. Køreplanerne for disse 7 ruter opdateres på FynBus.dk og Rejseplanen, men bliver ikke trykt.

Her på siden kan du læse flere detaljer om ændringerne på de enkelte ruter, og se selve køreplanerne. Rejseplanen er også opdateret.

De trykte køreplaner for by- og regionalruter kan findes i FynBus’ kundecentre fra 2. februar og i busserne fra 6. februar.


Se de nye køreplaner her

FynBus på Facebook


Hvis du vil have nyheder og trafikinformation, kan du finde os på Facebook.

Vi sidder også klar til at svare på dine spørgsmål.

Nyhedsbrev


Få sidste nyt fra FynBus i din indbakke - fx information om køreplaner, gode tilbud og relevant viden.

Vi sender nyhedsbrevet via e-mail til dig ca. 4-6 gange om året.

Du kan altid framelde nyhedsbrevet, når du ikke har brug for det længere.


Tilmeld dig nyhedsbrevet