Fynbus.dk benytter cookies for at forbedre din oplevelse.

Klik her for at læse mere  
    Kontakt osOm FynBus
Dansk
Deutsch
English
Udskriv
18. november 2016

Hvordan ser fremtidens mobilitet ud på Fyn?

FynBus inviterer i weekenden den 19.-20. november 38 skarpe unge hjerner fra de videregående uddannelser til en 24-timers workshop kaldet FM16. På ét døgn skal de studerende i samspil med specialister diskutere og idéudvikle værktøjer til fremtidens mobilitet.

FynBus ønsker at kigge i krystalkuglen og se på mulighederne for fremtidens mobilitet på Fyn. Derfor inviterer FynBus i samarbejde med WElearn og SDU Cortex Lab til en 24 timers workshop kaldet FM16.

Der er i alt udvalgt 38 studerende fra forskellige studieretninger, der sammen med specialister fra bl.a. Rejsekort A/S og Geomatic skal diskutere og idéudvikle værktøjer, der kan være med til at sætte fokus på fremtidens mobilitet på Fyn.

De studerende bliver inddelt i grupper, der hver især får tilknyttet en specialist, der skal hjælpe med sparring i hele forløbet. I løbet af workshoppen skal deltagerne arbejde med tre hovedemner, der omhandler bus og digitalisering, bus og hybrid mobilitet, samt bus og miljø.

FM16 starter på lørdag kl. 13, hvor deltagerne bliver præsenteret for de udfordringer, de skal arbejde med. 24 timer senere skal grupperne enkeltvis præsentere deres forslag overfor dommerkomiteen.

Workshoppen bliver afsluttet med, at dommerkomiteen finder en vindergruppe. Når vinderene er fundet, vil FynBus efterfølgende vurdere idéerne og arbejde videre med dem, hvis det er muligt – gerne i samarbejde med workshoppens deltagere.

FynBus på Facebook


Hvis du vil have nyheder og trafikinformation, kan du finde os på Facebook.

Vi sidder også klar til at svare på dine spørgsmål.

Nyhedsbrev


Få sidste nyt fra FynBus i din indbakke - fx information om køreplaner, gode tilbud og relevant viden.

Vi sender nyhedsbrevet via e-mail til dig ca. 4-6 gange om året.

Du kan altid framelde nyhedsbrevet, når du ikke har brug for det længere.


Tilmeld dig nyhedsbrevet